Desyde

Desyde is een toonaangevend dienstverlener op het gebied van Proces Optimalisatie en ICT. Desyde is een Oracle Gold partner, die al vanaf 1993 over een uitgebreide expertise in Oracle en Java technologie beschikt.

Wij zijn een onderneming met ambitie waarin innovatie, creativiteit, samenwerking met de klant en zelfstandigheid essentieel zijn. Desyde staat garant voor het leveren van kwaliteit!

Desyde ondersteunt haar relaties met de analyse, verbetering, optimalisatie en verdere automatisering van (interne en externe) bedrijfsprocessen. Hierdoor blijven de relaties van Desyde in staat om zo efficiënt en effectief mogelijk te functioneren in een steeds veranderende omgeving en kunnen daardoor optimaal profiteren van de mogelijkheden van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Desyde is een bedrijf dat organisaties ondersteunt door middel van projecten en productontwikkeling, onderhoud op applicaties en databases op basis van SLA's en de detachering van tijdelijk inzetbare krachten.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met de implementatie en installatie van de eigen ontwikkelde producten, database en applicatiesoftware en verzorgen wij de service en onderhoud van databases voor meer dan tachtig klanten, indien gewenst 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Door nauwe samenwerking met Oracle Nederland B.V. kan Desyde beschikken over een Managed high-end Enterprise omgeving en deze omgeving kan ook nog eens scherp worden aangeboden vanuit ons ISO 27001 beveiligde datacentrum.

Contact

A.J.C. van Puffelen
E. tpuffelen@desyde.nl
T. 0355411711