Jenoptik

Jenoptik ondersteunt u als betrouwbare partner aan uw zijde om de verkeersveiligheid te vergroten door het terugdringen van snelheids- en roodlichtovertredingen en het automatisch registreren van kentekenplaten. Wij bieden individuele producten en diensten, maar ook complete verkeersoplossingen om aan uw wensen te voldoen.

De specialisten van Jenoptik in Drunen (NL) geven deskundig advies over elk aspect van de verkeersveiligheid en werken samen met u aan de beste manier om verkeershandhavingssystemen te implementeren. Wij analyseren lokale situaties, ontwikkelen concepten en financieringsmodellen, installeren de juiste systemen, trainen uw personeel, bereiden de resultaten voor en onderhouden uw systemen. Vervolgens kunt u de veiligheid op gevaarlijke wegvakken vergroten en het aantal ongevallen op kruispunten met meerdere rijstroken of snelwegen, in tunnels, op landwegen en bij openbare gebouwen in stedelijke gebieden verminderen.

De producten en diensten van Jenoptik kunnen naar behoefte worden gecombineerd. Voor snelheids- en roodlichthandhaving kunt u kiezen uit stationaire, semi-stationaire of mobiele systemen. Indien nodig kan de digitale cameratechnologie van Jenoptik worden geïntegreerd met automatische kentekenherkenning. Dankzij een breed scala aan sensorproducten kunt u kiezen tussen laser-, radar-, piëzo-sensoren, inductielussen en videobewaking. De backofficesoftware is modulair, krachtig en gebruiksvriendelijk om een veilige en efficiënte data-evaluatie mogelijk te maken.

Jenoptik levert alles vanuit één bron en biedt end-to-end ondersteuning bij de projectimplementatie. Wij hebben ruim 80 jaar internationale ervaring en hebben ruim 30.000 systemen geïnstalleerd in 80 landen, waardoor wij een sterke en betrouwbare partner zijn op het gebied van verkeersveiligheid. Onze innovatieve technologieën zijn wereldwijd gepatenteerd.

Contact