Editie 2019

Positieve reacties

In 2019 bezochten ruim 2.500 mobiliteitsprofessionals de beursvloer. Een bezoekersrecord!

Ook de feedback uit de enquêtes naar bezoekers en exposanten maken ons trots. Zo gaf 86% van de bezoekers aan de beurs volgende jaar weer te willen bezoeken. En werd zowel de algehele beurs als de sfeer in de beurshallen door de meeste van u met een 8 of hoger beoordeeld!

VR-sessies: Bekijk parkeren door een andere bril

In de VR-sessies: 'Bekijk parkeren door een andere bril' namen Spark en Barticipation u mee naar een parkeergarage kilometers verderop. Ze lieten zien hoe het instrument 'parkeren' ingezet kan worden om gemeentelijke ambities te behalen omtrent leefbaarheid, bereikbaarheid, aantrekkelijkheid en gezondheid.

Pressure Cooker: Fietsparkeren voor studentenhuizen

In samenwerking met de Fietsersbond presenteerde Vakbeurs Mobiliteit een Pressure Cooker over fietsparkeren bij studentenhuizen. In de Pressure Cooker hebben verschillende deelnemers in een korte tijd intensief gebrainstormt, met als doel snel fundamentele keuzes te maken en concrete oplossingen en acties te bedenken.

LVMB Café

In het LVMB Café gingen gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat in gesprek over de toekomst van stedelijk verkeersmanagement. In een gezellige en huiselijke sfeer gingen de kroeggesprekken onder andere over data uit voertuigen en de infrastructuur van de toekomst.

Innovatieplein

Op het Innovatieplein werden in samenwerking met The Future Mobility Network de nieuwste ontwikkelingen en technologieën met betrekking tot mobiliteit verzameld. Het Innovatieplein gaf een overzicht van innovatieve producten en diensten, die in de toekomst niet meer uit ons straatbeeld zijn weg te denken.

Vakbeurs Mobiliteit heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot de nationale beurs op dit vakgebied. Chapeau!

- Bezoeker 2019

  • Hoe houden we Nederland mobiel?

  • Hoe houden we Nederland mobiel?