Vtel Online – uw online platform voor verkeersgegevens en rapportages

Met de nieuwe Vtel Online omgeving van HIG Traffic Systems kunt u vanaf nu telgegevens en telrapportages van tijdelijke en permante telpunten overzichtelijk, snel en eenvoudig raadplegen.

De online omgeving biedt zowel een lijstfunctie als een kaartfunctie om al uw telpunten overzichtelijk weer te geven. U kunt uw telpunten volledig naar uw werkwijze en wensen inrichten.

In Vtel Online kunt u gebruik maken van een aantal standaard rapportages zoals bijvoorbeeld de combinatietabel. De combinatietabel is een managementrapportage over een door u geselecteerde meetperiode. In de combinatietabel kunt u in één overzicht op richting niveau de voertuigintensiteiten en voertuigverdeling op werkdagen, weekdagen, weekenddagen en spitsen inzien. Ook worden de snelheidsgegevens, de percentielen (o.a. V85) en het percentage te hard rijders weergegeven. Met één druk op de knop kunt u rapportages downloaden naar PDF of Excel.

Wenst u dieper in de data te kijken? Dat kan! Vtel online biedt naast de standaard rapportages de mogelijkheid om op basis van selecties van rijrichtingen, dagsoorten, uren en voertuigtype, maatwerkrapportages te genereren.

Door gebruik te maken van Vtel Online heeft u altijd en overal toegang tot uw telgegevens. Er hoeft geen software op uw lokale systemen te worden geïnstalleerd, u kunt met iedere computer met internet inloggen op de website en direct gebruik maken van de functionaliteiten.

Wenst u meer informatie over Vtel Online of onze nieuwe connected verkeerstellers? Neem dan contact op met:
Jim Blom - Adviseur Verkeersmonitoring
06 53 17 08 96
j.blom@hig.nl