Future Mobility Network

Ben je er klaar voor?

The Future Mobility Network vervoert je naar de toekomst. Hoe ziet dat er eigenlijk uit, de mobiliteit van morgen? Die vraag stellen we onszelf bij The Future Mobility Network iedere dag. Het gaat dan bijvoorbeeld over zelfrijdende auto's, Mobility as a Service of het nieuwe openbaar vervoer. Wij geloven écht dat de toekomst van vervoer vol zit met kansen. Wij noemen onszelf dan ook het ministerie van doorbraak. Wij zijn klaar voor het keerpunt. Jij ook? Doe jij met ons mee?

Antwoorden en oplossingen
The Future Mobility Network is een onafhankelijk netwerk. Samen met anderen zetten we onze schouders onder het mobiliteitsvraagstuk. De ene partij blinkt uit vanwege haar kennis, de andere door haar krachtige invloed op politiek en samenleving. Juist de combinatie tussen intelligente spierballen en slagkracht gaat ervoor zorgen dat we in de nabije toekomst antwoorden gaan vinden op vragen over mobiliteit. Samen staan we sterk, vermenigvuldigen we onze krachten en zetten we dit thema op de kaart.

Learning by doing
The Future Mobility Network gelooft in het principe van 'learning by doing'. Met ons netwerk bieden we de wetenschap, de overheid en het bedrijfsleven een podium, speeltuin, school en bibliotheek, om hun kennis te delen. Hoe gaat infrastructuur zich ontwikkelen? Wat staat de ruimtelijke ordening te wachten? Welke ontwikkelingen zijn er in industrie 4.0
De verbindingen die we leggen zorgen zo voor nieuwe kennis waar iedereen verder mee komt. In de vorm van researchlabs, fieldlabs en livings labs komen we erachter wat werkt – en wat niet.

Verandering is ons verhaal
Niemand kan er meer onderuit: de mobiliteit van morgen is anders dan die van vandaag. Wat je hier bracht, brengt je niet verder. Op termijn zijn sommige veranderingen heel ingrijpend. Als samenwerkingsverband met bevlogen adviseurs brengen wij de toekomstige mobiliteit vandaag al in de praktijk. Dat doen we bovendien het liefst met u samen! Benieuwd naar wat we samen kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Contact