ELSCOLAB

Over ons

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: de partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties.

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. De toepassingen bij de klanten blijven probleemloos draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training.

We staan bekend om onze expertise, goede technische kennis en naverkoopdienst. Door de jaren heen zijn we een belangrijke partner geworden voor laboratorium en industriële apparatuur in de Benelux markt. Ons uitgebreid pakket aan oplossingen wordt ondersteund door een enthousiast team van ervaren applicatie- en onderhoudsspecialisten in diverse domeinen.

Testen van wegmarkering en signalisatie

De goede zichtbaarheid van veiligheidskledij, verkeersborden en wegmarkeringen, is van enorm belang. Om onze veiligheid te waarborgen, wordt er beroep gedaan op retroreflecterende wegmarkeringen, verkeersborden en kledij. Om die reflectie te bewaken, kunnen we de juiste meettoestellen bieden voor elk van deze toepassingen.

Kleurmeting

Meet kleur waar je ook bent. Denk aan een draagbare kleurmeter voor het meten van hoogreflecterende verkeersborden en veiligheidskledij.