BUKO Infrasupport

Met kwalitatief materiaal, betrokken vakmensen met een hoog veiligheidsbewustzijn en een klantgerichte aanpak is BUKO Infrasupport hét aanspeekpunt voor tijdelijke verkeersmaatregelen in Nederland. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen de voorzieningen van BUKO Infrasupport bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Van advies uitbrengen en het maken van verkeersplannen tot het plaatsen van een wegafzetting. Hierbij staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop.

Tijdens de Vakbeurs mobiliteit zal de beursstand van BUKO Infrasupport in het teken staan van tijdelijke verkeersregelinstallaties. Intelligente systemen die verkeersafhankelijk werken hebben aanvullende items als videodetectoren nodig. Dit zijn niet zomaar tijdelijke verkeerslichten, maar benaderen de complexheid van een permanente verkeersregelinstallatie. BUKO is één van de weinige partijen die dergelijke gecertificeerde complexe tijdelijke systemen werkend kan opleveren.

Al 30 jaar is BUKO Infrasupport specialist in het ontwerpen en uitvoeren van complexe tijdelijke verkeersmanagement vraagstukken. Door de aanwezige kennis en de modernste technieken is zij in staat om in tijdelijke situaties de doorstroming te waarborgen. Kom gerust een kijkje nemen bij onze stand en laat u informeren wat BUKO Infrasupport voor u kan betekenen.

SAMEN ONDERWEG NAAR VEILIGHGEID

Contact

Giovanni van der Poel - Marketing & Communicatie BUKO WAAKT & BUKO INFRASUPPORT
E. gpoel@buko.nl
T. +31642413037