MultiSensors

MultiSensors voorziet u van kwalitatieve realtime data van allerlei voertuigen op fietspaden of voetgangers . We doen dit met een nauwkeurigheid van meer dan 90%, ook tijdens de piekuren van het verkeer en zonder toepassing van algoritmen. Ook in de optimalisatie van een flow voor fietsers bij verkeerslichten hebben we een i-VRI oplossing gemaakt. Ons Software As A Service (SAAS) platform is verbonden met vele fietsentellers, en geeft per locatie inzicht in hoeveel voertuigen of voetgangers in welke richting reizen, met welke snelheid, op welk tijdstip en in welke weersomstandigheden.

De wereldwijde wens naar groenere en duurzame verkeersinfrastructuren zorgt voor een veranderende mobiliteits samenstelling binnen de Smart City gedachte en creëert daardoor behoefte aan meer en accurate mobiliteitsdata.

In alles wat wij doen, geloven wij dat fietsen bijdraagt aan een milieuvriendelijker en gezonder leven.

De manier waarop wij dit doen is door middel van innovatieve radartechnologie, waarbij wij hoog kwalitatieve, accurate en werkelijke data van voertuigen op fietspaden leveren, die onze opdrachtgevers kunnen gebruiken voor het nemen van beleidsmatige beslissingen omtrent infrastructurele beslissingen en verkeer & veiligheid in een Smart City omgeving. Wij voeren nauwkeurige en werkelijke tellingen uit op fietspaden en controleren het effect.

Bezoek ons op stand 1.25 en kijk naar onze SAAS toepassing en fietstel installatie.

Contact

Geert-Jan Beckmann
Geert-Jan Beckmann
E. geertjan@multisensors.nl
T. 0653191332