DataCount

DataCount is een verkeersonderzoeksbureau. Wij zijn enthousiast over onderzoek en helpen graag bij het inzichtelijk maken van het drukke Nederland. Zo brengen we verkeersproblemen in beeld en maken de oplossingsrichtingen visueel en helder. Dat doen wij met de nieuwste camera's, applicaties en verwerkingstools. Wij dragen op die manier graag bij aan een prettige leefomgeving. We doen dat op een klantgerichte, innovatieve en duurzame manier en we doen onze uiterste best om beheer van kwaliteit, informatie en milieu van hoge kwaliteit te laten zijn. We streven daarbij ook naar continue verbetering van prestaties op gebied van kwaliteit, informatiebeheer en milieu. We toetsen onze werkwijze door middel van interne en externe audits.

Kortom, bij DataCount kunt u terecht voor scherpe analyses en bijbehorende, overzichtelijke oplossingsrichtingen, waarbij u kunt rekenen op kwalitatief goed uitgevoerde projecten. Wij zijn namelijk pas tevreden als de oplossingsrichting helder is, de data voor zichzelf spreekt en de klant tevreden is.
Tegelijkertijd zijn we meer dan cijfers en verkeer: wij zijn een jong, professioneel en gemotiveerd team en trots op onze werksfeer. Een gezellig team dat groeit met de dag. We stellen onszelf graag aan u voor.

Contact

Dicle Klunder
E. dicle@datacount.nl
T. 0682431184